Sign Up

Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.

Have an account? Sign In

Have an account? Sign In Now

Sign In

Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.

Sign Up Here

Forgot Password?

Don't have account, Sign Up Here

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Have an account? Sign In Now

You must login to ask a question.

Forgot Password?

Need An Account, Sign Up Here

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Sign InSign Up

NOIR & BLANCO Community

NOIR & BLANCO Community Logo NOIR & BLANCO Community Logo

NOIR & BLANCO Community Navigation

You can use WP menu builder to build menus
Search
Ask A Question

Mobile menu

Close
Ask A Question
  • Meet The Team
  • Sign Up
  • Log In
  • About Us
Home/ Questions/Q 5327
Next

NOIR & BLANCO Community Latest Questions

Uniquepg123
  • 0
  • 0
Uniquepg123Begginer
Asked: August 12, 20252025-08-12T08:28:48+05:30 2025-08-12T08:28:48+05:30In: SEO

Find Your Perfect Student PG in North Campus – Unique PG

  • 0
  • 0

Question 1: Why is it so advantageous to be on North Campus?

Answer: Because you’re so close to everything that you could ever want – your college, the library, friends, food joints, and even that good old chai before lectures. You could obviously travel to South or any other part of Delhi, but you will be spending value time travelling rather than enjoying the proximity to everything happening on campus.

Question 2: How is Unique PG different from other PGs in North Campus?

Answer: Think of Unique PG as a home that gets you – comfy rooms, you have access to fresh food, high-speed Wi-Fi, and the best part, you can roll out of bed and still make it to class on time.

Question 3: Do you have boy’s and girl’s areas?

Answer: Yes indeed, we have girls PG and boys PG so everybody has privacy and peace of mind.

Question 4: What kind of amenities will I receive?

Answer: Fully furnished rooms, laundry, daily cleaning services, meals prepared in a home-style kitchen, desks for study, CCTV for security, and basically everything you need to make student-life more comfortable.

Question 5: Is it affordable for students?

Answer: Yes! We regularly review our rent plans and keep them flexible; so students have something that suits their pocket but still achieve comfort! 

Question 6: What is the distance from the main DU colleges?

Answer: Not far! You can walk or cycle to Hansraj or Miranda House, and even Kirori Mal, within minutes.

Question 7: Do you take care of meals?

Answer: Yes, we take care of meals every day – fresh tasty food – both vegetarian and non-veg options. No more stressing about missing meals before classes. 

Question 8: Is the PG safe for new students coming from out of town?

Answer: 100%. CCTV, secure entry points, caring staff, and always around to help.

Question 9: Can I get my own room? 

Answer: Yes, you can select single, double, or triple sharing options – whatever works best for your comfort and budget.

Question 10: How do I book a room at Unique PG?

Answer: Just call us or come by for an easy visit, we’ll show you around and help you choose your room. 

https://uniquepg.in/

pg for boyspg for girlsstudent pg in north campusunique pg
0
  • 18 Views
  • 0 Followers
  • 0
Share
  • Facebook
  • Report

Sidebar

Ask A Question

Stats

  • Questions 1k
  • Answers 72
  • Best Answers 2
  • Users 1k
  • Popular
  • Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to approach applying for a job at a company ...

    • 7 Answers
  • NOIR & BLANCO

    What is a programmer’s life like?

    • 5 Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to handle personal stress caused by utterly incompetent and ...

    • 5 Answers
  • test
    test added an answer cccccccccccccccccccc August 15, 2025 at 6:32 pm
  • Martin Hope
    Martin Hope added an answer They might be as confused as to why you keep… April 19, 2018 at 2:07 am
  • Marko Smith
    Marko Smith added an answer I have never heard a British person EVER call a… April 19, 2018 at 2:07 am

Related Questions

  • What are the amenities offered at Sewa Corporate Park?

    • 0 Answers
  • Why should Company rent a Chartered Accountant in India for ...

    • 0 Answers
  • À propos de la norme ISO 9001?

    • 0 Answers
  • what is iso sertifikaları?

    • 0 Answers
  • what is ISO eğitimleri istanbul?

    • 0 Answers

Top Members

thevistacorp55

thevistacorp55

  • 107 Questions
  • 127 Points
Pundit
AmanSingh

AmanSingh

  • 0 Questions
  • 102 Points
Pundit
thevistacorp

thevistacorp

  • 0 Questions
  • 80 Points
Teacher

Trending Tags

accounting answer engine optimization (aeo) apartment artificial intelligence optimization (aio) ashbury international azalea med spa brownboys accounting dermosphere drdksingh fijan design generative engine optimization (geo) gurgaon home decor navakrti question realestate rent seo skincare tripncare

Explore

  • Recent Questions
  • Answers
  • Most Visited
  • Most Answered
  • New Questions
  • Feed

Footer

NOIR & BLANCO Community

About

About Us

  • Home
  • About Us

Legal Stuff

  • Terms of Use
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy

Help

  • Knowledge Base
  • Support

Follow

© 2025, NOIR & BLANCO PVT LTD. All Rights Reserved