Sign Up

Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.

Have an account? Sign In

Have an account? Sign In Now

Sign In

Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.

Sign Up Here

Forgot Password?

Don't have account, Sign Up Here

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Have an account? Sign In Now

You must login to ask a question.

Forgot Password?

Need An Account, Sign Up Here

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Sign InSign Up

NOIR & BLANCO Community

NOIR & BLANCO Community Logo NOIR & BLANCO Community Logo

NOIR & BLANCO Community Navigation

You can use WP menu builder to build menus
Search
Ask A Question

Mobile menu

Close
Ask A Question
  • Meet The Team
  • Sign Up
  • Log In
  • About Us
Home/ Questions/Q 5184
Next

NOIR & BLANCO Community Latest Questions

Uniquepg123
  • 0
  • 0
Uniquepg123Begginer
Asked: August 8, 20252025-08-08T17:31:03+05:30 2025-08-08T17:31:03+05:30In: SEO

Comfort & Convenience: All You Need to Know About Girls PG Delhi University – by Unique PG

  • 0
  • 0

Q1: What are the benefits of a PG near Delhi University for female students?

Answer: The benefits of a PG near DU are time efficiency, better safety, and the environment is more student-friendly. Most communities recognize the need to balance academics and social activities as a female student.

Q2: What facilities does Unique PG offer for female students?

Answer:  Unique PG provides fully furnished settings with basic needs such as meals, Wi-Fi, laundry service, 24×7 security, and power back-up, which adds value to female students’ stay.

Q3: Is Unique PG safe for girls from outstation?

Answer:  Absolutely, Unique PG has safety measurements in place such as CCTV, bio-metric entry, and female staff on-site, and safety remains our priority.

Q4: Are the accommodations at Unique PG truly shared or private? 

Answer:  We have shared and private room options flexible to all budgets and preferences, all designed for comfort and privacy.

Q5: How far away is Unique PG from North Campus (DU)? 

Answer:  Unique PG is conveniently only steps away from DU North Campus for easy travel time and convenience.

Q6: Is there a curfew at Unique PG for girls? 

Answer:  Yes, we have a reasonable curfew as a safety measure. However, we have provisions and expectations for authentic academic or travel related extenuating circumstances for late evening plans instead of a curfew.

Q7: What is the cost of rent in a girl’s PG near DU?

Answer:  The cost of rent at Unique PG starts at around ₹6,000 any type, number of beds or facilities, and there is no hidden costs, so you can guarantee yourself that you have a reasonable price.

Q8: Can I visit and see the room before booking?

Answer:  Yes, we encourage all parents and students to visit the property to meet with the staff and view the rooms and vibe.

Q9: Is the food hygienic and nutritious to everyone?

Answer:  Yes, we serve homemade, hygienic food and provide nutritious fresh meals and vegetarian options. Quality and cleanliness are of utmost importance.

Q10: How do I book a room in Unique PG near Delhi University?

Answer:  You can simply use our website to contact us or you can directly call us, and one of our team will assist you through the easy booking process.

https://uniquepg.in/girls-pg/

 

girls pg delhi universityunique pg
0
  • 22 Views
  • 0 Followers
  • 0
Share
  • Facebook
  • Report

Sidebar

Ask A Question

Stats

  • Questions 1k
  • Answers 72
  • Best Answers 2
  • Users 1k
  • Popular
  • Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to approach applying for a job at a company ...

    • 7 Answers
  • NOIR & BLANCO

    What is a programmer’s life like?

    • 5 Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to handle personal stress caused by utterly incompetent and ...

    • 5 Answers
  • test
    test added an answer cccccccccccccccccccc August 15, 2025 at 6:32 pm
  • Martin Hope
    Martin Hope added an answer They might be as confused as to why you keep… April 19, 2018 at 2:07 am
  • Marko Smith
    Marko Smith added an answer I have never heard a British person EVER call a… April 19, 2018 at 2:07 am

Related Questions

  • What are the amenities offered at Sewa Corporate Park?

    • 0 Answers
  • Why should Company rent a Chartered Accountant in India for ...

    • 0 Answers
  • À propos de la norme ISO 9001?

    • 0 Answers
  • what is iso sertifikaları?

    • 0 Answers
  • what is ISO eğitimleri istanbul?

    • 0 Answers

Top Members

thevistacorp55

thevistacorp55

  • 107 Questions
  • 127 Points
Pundit
AmanSingh

AmanSingh

  • 0 Questions
  • 102 Points
Pundit
thevistacorp

thevistacorp

  • 0 Questions
  • 80 Points
Teacher

Trending Tags

accounting answer engine optimization (aeo) apartment artificial intelligence optimization (aio) ashbury international azalea med spa brownboys accounting dermosphere drdksingh fijan design generative engine optimization (geo) gurgaon home decor navakrti question realestate rent seo skincare tripncare

Explore

  • Recent Questions
  • Answers
  • Most Visited
  • Most Answered
  • New Questions
  • Feed

Footer

NOIR & BLANCO Community

About

About Us

  • Home
  • About Us

Legal Stuff

  • Terms of Use
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy

Help

  • Knowledge Base
  • Support

Follow

© 2025, NOIR & BLANCO PVT LTD. All Rights Reserved