Sign Up

Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.

Have an account? Sign In

Have an account? Sign In Now

Sign In

Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.

Sign Up Here

Forgot Password?

Don't have account, Sign Up Here

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Have an account? Sign In Now

You must login to ask a question.

Forgot Password?

Need An Account, Sign Up Here

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Sign InSign Up

NOIR & BLANCO Community

NOIR & BLANCO Community Logo NOIR & BLANCO Community Logo

NOIR & BLANCO Community Navigation

You can use WP menu builder to build menus
Search
Ask A Question

Mobile menu

Close
Ask A Question
  • Meet The Team
  • Sign Up
  • Log In
  • About Us
Home/ Questions/Q 5321
Next

NOIR & BLANCO Community Latest Questions

Uniquepg123
  • 0
  • 0
Uniquepg123Begginer
Asked: August 12, 20252025-08-12T08:26:24+05:30 2025-08-12T08:26:24+05:30In: SEO

Find Comfort & Convenience – PG Near Delhi University at Unique PG

  • 0
  • 0

Question 1: Why is finding a PG near Delhi University important?

Answer: You save time on transport, money on transport and have easy access to classes, libraries, and student activities.

 

Question 2: How does Unique PG differ from other PGs near DU?

Answer: We provide furnished rooms, hygienic food, 24/7 security, and a good environment for students within walking distance to the university.

 

Question 3: Do you provide PG accommodations for boys and girls separately?

Answer: Yes, we provide separate boys and girls PG accommodations to guarantee privacy and safety.

 

Question 4: What facilities can I expect when I stay at Unique PG?

Answer: You can enjoy, Wifi facilities, laundry facilities, daily maintenance, food, CCTV facilities, access to comfortable and private study areas. 

 

Question 5: Is Unique PG affordable for students?

Answer: Definitely. We offer flexible rental plans to ensure that students can enjoy a comfortable place to stay while not overspending.

 

Question 6: How far is Unique PG from Delhi University campus? 

Answer: It’s a short walk or quick bike ride, so you can access the campus quickly and without waste of time.

 

Q7: Is food provided in the PG? 

Answer: We provide healthy fresh food options including vegetarian and non-vegetarian that will help you maintain student health!

 

Q8: Is the PG safe for outstation students? 

Answer: Yes!  Unique PG has  CCTV in common areas, secure entrance into the building, environment (door locked at night), and responsible management (working with police).

 

Q9: Can I get a single room at Unique PG? 

Answer: Yes, there are single, double, and triple sharing choices, depending on what you’re looking for and budget. 

 

Q10: How do I book a room at Unique PG near Delhi University? 

Answer: Contact via phone or stop by our property; we will provide a tour and guide you toward your best room option. 

https://uniquepg.in/

pg for boyspg for girlspg near delhi universityunique pg
0
  • 14 Views
  • 0 Followers
  • 0
Share
  • Facebook
  • Report

Sidebar

Ask A Question

Stats

  • Questions 1k
  • Answers 72
  • Best Answers 2
  • Users 1k
  • Popular
  • Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to approach applying for a job at a company ...

    • 7 Answers
  • NOIR & BLANCO

    What is a programmer’s life like?

    • 5 Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to handle personal stress caused by utterly incompetent and ...

    • 5 Answers
  • test
    test added an answer cccccccccccccccccccc August 15, 2025 at 6:32 pm
  • Martin Hope
    Martin Hope added an answer They might be as confused as to why you keep… April 19, 2018 at 2:07 am
  • Marko Smith
    Marko Smith added an answer I have never heard a British person EVER call a… April 19, 2018 at 2:07 am

Related Questions

  • What are the amenities offered at Sewa Corporate Park?

    • 0 Answers
  • Why should Company rent a Chartered Accountant in India for ...

    • 0 Answers
  • À propos de la norme ISO 9001?

    • 0 Answers
  • what is iso sertifikaları?

    • 0 Answers
  • what is ISO eğitimleri istanbul?

    • 0 Answers

Top Members

thevistacorp55

thevistacorp55

  • 108 Questions
  • 128 Points
Pundit
AmanSingh

AmanSingh

  • 0 Questions
  • 102 Points
Pundit
thevistacorp

thevistacorp

  • 0 Questions
  • 80 Points
Teacher

Trending Tags

accounting answer engine optimization (aeo) apartment artificial intelligence optimization (aio) ashbury international azalea med spa brownboys accounting dermosphere drdksingh fijan design generative engine optimization (geo) gurgaon home decor navakrti question realestate rent seo skincare tripncare

Explore

  • Recent Questions
  • Answers
  • Most Visited
  • Most Answered
  • New Questions
  • Feed

Footer

NOIR & BLANCO Community

About

About Us

  • Home
  • About Us

Legal Stuff

  • Terms of Use
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy

Help

  • Knowledge Base
  • Support

Follow

© 2025, NOIR & BLANCO PVT LTD. All Rights Reserved