Sign Up

Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.

Have an account? Sign In

Have an account? Sign In Now

Sign In

Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.

Sign Up Here

Forgot Password?

Don't have account, Sign Up Here

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Have an account? Sign In Now

You must login to ask a question.

Forgot Password?

Need An Account, Sign Up Here

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Sign InSign Up

NOIR & BLANCO Community

NOIR & BLANCO Community Logo NOIR & BLANCO Community Logo

NOIR & BLANCO Community Navigation

You can use WP menu builder to build menus
Search
Ask A Question

Mobile menu

Close
Ask A Question
  • Meet The Team
  • Sign Up
  • Log In
  • About Us
Home/ Questions/Q 5174
Next

NOIR & BLANCO Community Latest Questions

Uniquepg123
  • 0
  • 0
Uniquepg123Begginer
Asked: August 8, 20252025-08-08T17:26:03+05:30 2025-08-08T17:26:03+05:30In: SEO

Your Guide to Boys Hostels in Mukherjee Nagar – Comfort, Cost & More

  • 0
  • 0

Q1: What are the reasons for Mukherjee Nagar’s increasing popularity for boys hostels? 

Answer: Mukherjee Nagar is become a premier area known for UPSC & other competitive examination coaching institutes and thus a great area for aspirational youth. As boys hostels, they provide the academics support and close proximity to your coaching institute.

 

Q2: What facilities does Unique PG offer at it’s boys’ hostel at Mukherjee Nagar?

Answer: The boys hostel offers furnished rooms, high-speed wifi, healthy food options, monthly cleaning, laundry service, and 24×7 security for your comfort.

 

Q3: Is Unique PG’s hostel within walking distance from a UPSC coaching center in Mukherjee Nagar?

Answer: Yes, Unique PG is within a walking distance for many of the top institutions , so you are not wasting it on commuting if you are a serious aspirant.

 

Q4: Are the rooms single occupancy or shared? 

Answer: Unique PG has both types. If you’d like more privacy, then you can choose a single room or, for more company and better value, you can choose a shared room. 

 

Q5: Is Unique PG suitable for long-term stay for students? 

Answer: Yes, we are specifically designed for student use during exam period. Unique is a quiet place and you can stay as long as you want. 

 

Q6: What is the average rent at Unique PG’s boys hostel in Mukherjee Nagar? 

Answer: Base rent is ₹6,000 per month. It depends on the room type and features included. We also have all-inclusive packages which are good value.

 

Q7: What is the quality of food at Unique PG? 

Answer: We offer hygienic and home-style vegetarian meals that are nutritious and delicious – precisely what students away from home deserve. 

Q8: Is the PG environment good for study? 

Answer: Yes, the atmosphere is quiet and respectful and allows for study without distraction, providing you with the opportunity to prepare. 

Q9: What are the safety measures for residents in boys hostel? 

Answer: We take safety seriously by ensuring CCTV monitoring, biometric access, fire systems, and wardens. 

Q10: How do I book a room at Unique PG in Mukherjee Nagar? 

Answer: It is very simple to book, visit our website, or call our team to check availability, come have a quick tour and secure rooms.

https://uniquepg.in/find-best-boys-pg-in-delhi/

boys pgpg in mukherjee nagarunique pg
0
  • 24 Views
  • 0 Followers
  • 0
Share
  • Facebook
  • Report

Sidebar

Ask A Question

Stats

  • Questions 1k
  • Answers 72
  • Best Answers 2
  • Users 1k
  • Popular
  • Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to approach applying for a job at a company ...

    • 7 Answers
  • NOIR & BLANCO

    What is a programmer’s life like?

    • 5 Answers
  • NOIR & BLANCO

    How to handle personal stress caused by utterly incompetent and ...

    • 5 Answers
  • test
    test added an answer cccccccccccccccccccc August 15, 2025 at 6:32 pm
  • Martin Hope
    Martin Hope added an answer They might be as confused as to why you keep… April 19, 2018 at 2:07 am
  • Marko Smith
    Marko Smith added an answer I have never heard a British person EVER call a… April 19, 2018 at 2:07 am

Related Questions

  • What are the amenities offered at Sewa Corporate Park?

    • 0 Answers
  • Why should Company rent a Chartered Accountant in India for ...

    • 0 Answers
  • À propos de la norme ISO 9001?

    • 0 Answers
  • what is iso sertifikaları?

    • 0 Answers
  • what is ISO eğitimleri istanbul?

    • 0 Answers

Top Members

thevistacorp55

thevistacorp55

  • 107 Questions
  • 127 Points
Pundit
AmanSingh

AmanSingh

  • 0 Questions
  • 102 Points
Pundit
thevistacorp

thevistacorp

  • 0 Questions
  • 80 Points
Teacher

Trending Tags

accounting answer engine optimization (aeo) apartment artificial intelligence optimization (aio) ashbury international azalea med spa brownboys accounting dermosphere drdksingh fijan design generative engine optimization (geo) gurgaon home decor navakrti question realestate rent seo skincare tripncare

Explore

  • Recent Questions
  • Answers
  • Most Visited
  • Most Answered
  • New Questions
  • Feed

Footer

NOIR & BLANCO Community

About

About Us

  • Home
  • About Us

Legal Stuff

  • Terms of Use
  • Privacy Policy
  • Cookie Policy

Help

  • Knowledge Base
  • Support

Follow

© 2025, NOIR & BLANCO PVT LTD. All Rights Reserved